Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Универсальный каталог запчастей


Купити Акумулятори Duracell в АвтоНова-Д

DURACELL – американський бренд, найбільший у світі виробник акумуляторів, батарей, систем, що перезаряджаються, та інтелектуальних систем живлення.

Багато хто з нас чув про бренд Duracell як про виробника пальчикових батарей, а ось той факт, що Duracell також випускає акумулятори для автомобілів, для деяких – великий сюрприз. Причому за цей напрямок відповідає цілий окремий підрозділ – DURACELL Automotive.

Однак і цими позиціями продуктова лінійка не обмежується: у каталогах DURACELL також можна знайти батарейки типу «таблетка», батарейки для слухових апаратів тощо. За хімічним складом продукція може бути як літієвою, так і лужною, комбінованою.

Як з'явилися акумулятори DURACELL

Офіційна дата заснування бренду DURACELL – 1965 рік. Однак його історія фактично почалася набагато раніше, на початку 1920-х, із спільної співпраці вченого-винахідника Семюеля Рубена та підприємця Філіпа Меллорі, який на той момент володів підприємством з виробництва вольфрамового дроту. У пошуках обладнання для експерименту Рубен відвідав фірму Меллорі, що зрештою вилилося в партнерство, яке тривало до смерті Філіпа в 1975 році. Саме цей тандем заклав основи створення бренду DURACELL.

  • Серед розробок Семюеля значаться:
  • 1940-ті – ртутна батарея, яка мала підвищену ємність при більш компактних розмірах у порівнянні з аналогами, що існували на той момент. Під час Другої світової вона виявилася дуже затребуваною у американської армії, оскільки ідеально підходила для експлуатації у важких умовах на фронті.
  • 1950-ті роки – вдосконалена лужно-марганцева батарея. АКБ вдалося зробити набагато компактнішою і довговічнішою, чого не міг досягти жоден його попередник;
  • 1960-ті роки – високоефективна лужна батарея нового покоління. Розробка буквально підірвала ринок, продажі Duracell стрімко пішли вгору, а сам бренд перетворився з локального на глобальний.

Окремо серед розробок DURACELL потрібно, звичайно ж, виділити рожевого кролика. Цей символ бренду існує ще з 1973 року, при цьому його знають у всіх куточках світу. Знаменитий кролик Дюрасел виконує роль асоціації із високою ресурсністю продуктів бренду.

Асортимент автомобільних акумуляторів DURACELL включає:

  • для автомобілів із невеликим об'ємом двигуна (Duracell Starter);
  • для автомобілів із значним енергоспоживанням; до речі, вони підходять до моторних човнів (Duracell Advanced);
  • для автомобілів з функцією старт-стоп (Duracell Extreme EFB, із вбудованим пламегасником);
  • для автомобілів із системою рекуперації енергії (електромобілі, гібриди) та функцією старт-стоп (Duracell Extreme AGM);
  • для вантажних автомобілів, автобусів та спецтехніки (Duracell Professional HD, Duracell Professional SHD, EFB).
  • резервна АКБ (Duracell Extreme AGM).

Акумулятори DURACELL мають такий хімічний склад і сконструйовані так, щоб забезпечити максимальну продуктивність і надійність запуску двигуна щодня, в будь-яких умовах (в т.ч. поганої погоди), для будь-якого виду техніки. Ці АКБ відрізняються характеристиками (від 44 до 110 А * год), але мають загальні риси. Представлені моделі двох типів – європейського та азіатського (висота корпусу – 175 та 190 мм або 225 мм з урахуванням клем відповідно), з прямою та зворотною полярністю.

Купити акумулятори DURACELL в АвтоНова-Д

Завдяки тому, що компанія «Автонова-Д» є офіційним дистриб'ютором продукції Duracell Automotive, ви можете купити акумулятори Duracell за найвигіднішими цінами, без переплати посередникам. Акумулятори Duracell можна купитискориставшись нашим оригінальним каталогом.

 





Запчастина ТипЄмність, АчПусковий ток, АПолярністьВага, кгДШВ Наявність Ціна (грн)
DP170SHD
Duracell
Аккумулятор Duracell
Код запчастини DP170SHD Назва Аккумулятор Duracell .. Аккумулятор Duracell Бренд Duracell DP170SHD 170 1000 Левый плюс, Евро 45,5 514 218 210 Наявність Під замовлення Ціна Ціна оновлюється
DP180SHD
Duracell
Аккумулятор Duracell
Код запчастини DP180SHD Назва Аккумулятор Duracell .. Аккумулятор Duracell Бренд Duracell DP180SHD 180 1000 Левый плюс, Евро 46 514 223 195 Наявність Під замовлення Ціна Ціна оновлюється
DP225SHD
Duracell
Аккумулятор Duracell
Код запчастини DP225SHD Назва Аккумулятор Duracell .. Аккумулятор Duracell Бренд Duracell DP225SHD 225 1150 Левый плюс, Евро 61 517 273 212 Наявність Під замовлення Ціна Ціна оновлюється