Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

AND parts

 

       

AND parts – українська торгова марка автомобільних запчастин, приват лейбл компанії АвтоНова-Д. Присутня на ринку з 2013 року, з того часу її продукцію обрали майже 11 тисяч клієнтів.

Унікальність пропозиції полягає в тому, що AND parts поєднує оригінальні запчастини із комплектуючими aftermarket, причому деякі деталі не мають аналогів на ринку післяпродажного обслуговування. Саме тому девізом AND parts є гасло «Коли на полі тільки двоє!».

AND parts – шлях до успіху

Історія бренду розпочалася з продажу деталей КПП турецького виробництва. Згодом асортимент продукції розширився, додалися виробники з інших країн. На сьогодні 35 заводів з Китаю, Туреччини, Польщі та України є постійними постачальниками деталей для AND parts.

У своїй діяльності AND parts, керуючись традиціями материнської компанії АвтоНова-Д, робить акцент на запчастин до автомобілів концерну VAG, однак в асортименті є комплектуючі для автомобілів інших брендів, таких як, FORD, BMW, MERCEDES, PEUGEOT/CITROEN, TOYOTA/LEXUS, RENAULT, PORSCHE та багатьох інших.

Загалом каталог налічує 15 000 SKU і щомісяця розширюється в середньому на 300 новинок. Номенклатура продукції AND parts дуже велика: починаючи від «розхідників» (технічних рідин, фільтрів (деякі з фільтрів – українського виробництва), гальмівних колодок, деталей ходової частини) і закінчуючи запчастинами електрики, клапанами, датчиками, насосами ГПК (рос. – ГУР) та складними дорогими агрегатами, а також кузовними деталями. У 2022 році каталог AND parts вперше поповнили запчастини для вантажівок.

Запчастини торгової марки AND parts – це запчастини з найкращим поєднанням ціна-якість (якість деталей відповідає міжнародним стандартам управління якістю виробництва та менеджменту, підтверджена сертифікатами ISO 9001, IATF та ISO 9002 SGS).

Оригінальні деталі AND parts – особлива гордість бренду

У 2022 році в асортименті AND-parts з'явилася нова лінійка запасних частин – деталі оригінальної якості. Ці комплектуючі виготовляються на заводах, що займаються виробництвом оригінального обладнання. Гарантія на такі деталі становить 2 роки. Код таких запчастин починається з «5», і в назві присутнє маркування «якість OE».

Як читати код оригінальних запчастин AND parts

Код деталей AND parts складається із трьох частин:

51 – 407 – 003

Перші дві цифри несуть інформацію про виробника деталі. Якщо на початку номера розташована цифра «1», то деталь зроблена в Туреччині, «2» – в Україні, «3» – у Китаї, «4» – у Польщі, «7» – в Італії, «5» – відповідає якості ОЕ.

Наступні цифри несуть інформацію про приналежність групи товару. У номерах AND parts використовується класифікація концерну Volkswagen. Остання група цифр – це порядковий номер, який може вказувати на сторону розташування деталі автомобіля: непарні номери використовуються для лівої сторони, парні – для правої.

Презентація бренду AND parts

 

Ми постійно розширюємо асортимент ТМ AND parts! Кожного місяця ми надаватимемо вам інформацію про новинки нашого бренду.