Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Автохімія

Автохімія

все те, що допомагає виглядати автомобілю доглянутим і охайним

 

Sonax - німецька компанія, що займається виробництвом засобів преміум-класу з догляду за автомобілем. Випускає такі продукти, як автокосметика, склоомивачі та технічні аерозолі. Головний офіс компанії Sonax знаходиться у Німеччині, а сама компанія представлена у 80 країнах світу.
Популярність якої користується Sonax, рік у рік відображається найвищими позиціями в рейтингах та опитуваннях престижних автомобільних журналів. Жодна інша міжнародна марка не користується такою високою довірою. Опитування читача журналу «Auto Bilt» - підтвердив бренд Sonax, знову в топовій позиції: для більше 70% читачів Sonax є маркою номер 1 серед виробників засобів догляду за автомобілем. При цьому в 2019 році бренд вже всьоме поспіль знаходиться на першому місці.

 

Американська компанія Turtle Wax - найбільша у світі компанія з виробництва засобів догляду за автомобілем, яка продає свою продукцію більш ніж у 90 країнах. Займається виробництвом професійної автокосметики та автохімії протягом багатьох років. Створені на основі унікальних формул продукти відрізняються відмінною якістю, високою ефективністю, максимальною безпекою. Контроль показників екологічності та гігієнічності хімії для автомийок здійснюється на кожному виробничому етапі. Продукція супроводжується сертифікатами якості та відповідає міжнародним нормам і стандартам безпеки.

Turtle Wax пропонує кращу автохімію для чищення салонів і кузовів транспортних засобів. Висока популярність породжує попит на деякі позиції. Наша компанія пропонує увазі покупців найбагатший асортимент автокосметики Turtle Wax для різних видів транспортних засобів.

 

 

AND parts - українська торгова марка автомобільних запчастин, приват лейбл компанії АвтоНова-Д. Присутня на ринку з 2013 року, з того часу її продукцію обрали майже 11 тисяч клієнтів. Унікальність пропозиції полягає в тому, що AND parts поєднує оригінальні запчастини із комплектуючими aftermarket, причому деякі деталі не мають аналогів на ринку післяпродажного обслуговування. Саме тому девізом AND parts є гасло «Коли на полі тільки двоє!». Історія бренду розпочалася з продажу деталей КПП турецького виробництва. Згодом асортимент продукції розширився, додалися виробники з інших країн. На сьогодні 35 заводів з Китаю, Туреччини, Польщі та України є постійними постачальниками деталей для AND parts. Але окрім автозапчастин, ТМ AND parts пропонує рідини для склоомивачів, рідини нейтралізаторів використаних газів. Детальніше з продукцією Ви можете ознайомитись в нашому каталозі.

 

 

LITTLE TREES - Знаменитий ароматизатор у формі деревця відомий у Європі як «ялинка». Але шлях до його сьогоднішньої популярності бере початок у США. Понад 60 років тому розвізник молока в північній частині Нью-Йорка поскаржився місцевому вченому Джуліусу Саману на щоденний запах пролитого молока в кабіні. Саман жив і працював у Канадських соснових лісах, досліджуючи добування ароматичних олій із хвої. Після скарги розвізника він, прийшовши на роботу, взяв наявні аромати і просочив ними спеціальний матеріал, створивши тим самим перший автомобільний освіжувач повітря. Саман надав продукту форму сосни, і тоді з'явився перший LITTLE TREES ! 

 

 

EUROREPAR – мультибрендовий постачальник запчастин, витратних матеріалів, технічних рідин, включно з автохімією. Пропонує широкий асортимент продукції для технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів: оливи, деталі гальмівної системи, підвіски, системи кермування, електрики, інструменти, тощо. Загалом це 15 000 найменувань товарів, що дозволяє назвати пропозицію EUROREPAR однією з найбільших на ринку.

 

EUROREPAR офіційно представлений більш ніж у 100 країнах. Бренд входить до структури автомобільного концерну Stellantis – одного з провідних світових виробників. Stellantis володіє такими марками, як Opel, Jeep, Peugeot, Citroen, DS, Fiat, Chrysler, Maserati.

 

Гарантія на запчастини становить 2-3 роки залежно від типу продукції.

 

Ми постійно оновлюємо наш асортимент:

Каталог