Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

OE мастила

Каталог мастил OE:

 

 

       Volkswagen, "Фольксваген" - німецький автомобільний концерн. Штаб-квартира знаходиться в Вольфсбурзі, Німеччина. Концерн названо за маркою Volkswagen (у перекладі з ним. «народний автомобіль»).  Компанія Volkswagen Aktiengesellschaft, відома  під абревіатурою VAG, очолює концерн, до якого на кінець 2021 року входило понад 1500 дочірніх компаній, спільних підприємств та партнерств. Компанія  випускає автомобілі під брендами Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini,  Porsche, Scania, MAN та Navistar, а також мотоцикли Ducati. Контрольний пакет акцій Volkswagen AG належить компанії «Porsche Automobil Holding SE».

 

 

 

        Bayerische Motoren Werke AG або скор. BMW (Баварські моторні заводи, БМВ) — німецький автобудівний та авіамоторний концерн та одноіменна торгова марка автомобілів преміум- та  люкс-класу та мотоциклів. Концерн  є материнською фірмою (холдингом)  об'єднання  BMW Group, до якого входять такі окремі виробництва: мотоцикли BMW, автомобілі марок BMW, Rolls-Royce, MINI, дочірні виробництва BMW M, BMW i.

 

 

 

 

    Mercedes-Benz—торгова марка та одноіменна компанія — виробник легкових автомобілів преміального класу, вантажних автомобілів, автобусів та інших транспортних коштів, що входить до складу німецького концерну "Mercedes-Benz Group". Є однією з найвідоміших автомобільних брендів у світі. Штаб-квартира Mercedes-Benz знаходиться в Штутгарті, Баден-Вюртемберг, Німеччина. 

Найменування торгової марки було прийнято в 1926  в результаті злиття двох конкуруючих фірм, Benz & Cie. (заснована Карлом Бенцем) та Daimler-Motoren-Gesellschaft (заснована Готлібом Даймлером), в єдиний концерн - Daimler-Benz. Назва бренду утворена від двох найбільш значущих автомобілів об'єднаних компаній - Mercedes 1901 і Benz Patent-Motorwagen 1886 року.

 

 

 

 

        «Groupe Renault» — транснаціональна група підприємств і компаній, яка виробляє кілька марок автомобілів та має промислові об'єкти і комерційні установи в 134 країнах світу. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажу і більше 180 000 співробітників. До складу продукції групи входить п'ять марок: Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA. Основою «Groupe Renault» є Renault S.A.S. — французька приватна автомобільна компанія зі значною часткою державного капіталу (15,01% акцій), друга за величиною в країні.

 

 

 

 

        Toyota Motor Corporation - найбільша японська автомобілебудівна корпорація, що також надає фінансові послуги і має кілька додаткових напрямів у бізнесі. Є найбільшою автомобілебудівною публічною компанією у світі, а також найбільшою публічною компанією у Японії. Головний офіс компанії знаходиться в місті Тойота, префектура Айті, Японія. Toyota Motor Corporation є основним членом Toyota Group. З цією компанією здебільшого асоціюється бренд Toyota. Свою діяльність компанія розпочинала з випуску автоматичних ткацьких верстатів.

 

 

 

         Ford Motor Company - американська автомобілебудівна компанія, виробник автомобілів марки «Форд». У 1903 компанію заснував Генрі Форд; штаб-квартира розташована в місті Дірборн (штат Мічиган). Компанія здобула популярність, коли першою в світі застосувала поточний метод виробництва: класичний автоскладальний конвеєр. Президент — Алан Мулаллі.

 

 

 

 

 

Ми постійно оновлюємо наш асортимент:

Каталог