Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Универсальный каталог запчастей


Клапани EGR -  Skoda, Volkswagen, Skoda, Seat

На жаль, про екологію в Україні, з автомобілістів, мало хто піклується. А про наявність в автомобілі такого вузла, запчастини як КЛАПАН EGR, ніхто навіть не здогадувався, поки не засвітилася лампочка «check engine» на панелі приладів. А саме заради екології, у конструкції систем двигуна, був розроблений і встановлюється EGR. І цей вузол так глибоко інтернований в систему, що вихід його з ладу це цілий головний біль для автовласника, починаючи з діагностики і закінчуючи установкою. Нестабільна робота, плавають обороти, двигун троїть і набридливо світиться лампочка «чек». При цьому ЄГР широко взаємодіє з іншими системами і сенсорами, плюс до всього програмна прошивка блоку управління двигуна налаштована на нормальну роботу ЄГР. Датчик температури ОЖ (THW), датчик масової витрати повітря (MAF-sensor), датчик положення дросельної заслінки (TPS), датчик температури повітря у впускному колекторі (THA — на деяких моделях) і ряд інших датчиків, всі вони в процесі роботи мотора взаємодіють з EGR, тому нормальна працездатність Клапана EGR істотно впливає на роботу двигуна в цілому. Поломка клапана EGR відчутно «б'є по кишені», це дорогий вузол.

В даному каталозі, можна вибрати і купити Клапани EGR торгової марки AND автомобілів групи VAGAudi, Volkswagen, Skoda, Seat. Клапани ЄДР «AND parts» - це якість оригіналу (вони виготовлені на заводі, який виробляє дану позицію в оригіналі) і доступна ціна, яка істотно відрізняється від оригінального аналога.

Гарантія на всі клапани EGR AND 1 рік. Крім того, тільки у нас можна придбати окремо клапан EGR, радіатор EGR прокладку під клапан EGR.





Запчастина АвтоОбъемТипДвигательOE Наявність Ціна (грн)
38131045
AND
Клапан ЕГР (EGR), Клапан рециркуляции выхлопных газов
Код запчастини 38131045 Назва Клапан ЕГР (EGR), Клап .. Клапан ЕГР (EGR), Клапан рециркуляции выхлопных газов Бренд AND Polo / Fabia / Ibiza / Golf 4 1,4 бензин BBY, BKY, BBZ, AHW; AKQ; APE; AXP; BCA 036131503T Наявність Ціна Від: 1619.58