Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Универсальный каталог запчастей


Гальмівні диски на автомобілі групи VAG – Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT

Коли виникає необхідність купити нові гальмівні диски на авто, то часто, серед деяких автомобілістів існує така думка, нібито диски це всього лише залізяка, і не важливо, які вони, краще вже взяти хороші колодки, і питання закриється. Але насправді гальмівні диски, як і всі елементи гальмівної системи автомобіля грають ключову роль у безпеці, комфорті, і навіть зовнішній вигляд авто. Наприклад, диски зі спеціальним покриттям не іржавіють, а значить, як мінімум, виглядають краще. Крім цього на кромці, поребрику, не з'являється шар іржі – часта причина биття при гальмуванні на зношеному диску. Тому, коли встановлюються нові колодки, відбувається нещільне прилягання в районі робочої поверхні.

Найголовніше для диска, це те, з якого матеріалу вони виготовляються. Адже температурний режим з яким стикається гальмівний диск, у робочих режимах, дуже мінливий. То нагрів, то різке охолодження, наприклад при проїзді калюжі. Бувають випадки, коли неякісний диск від надмірного нагрівання навіть лопається і розлітається. Часто, для любителів швидкісної їзди і різких гальмувань, достатньо одного проїзду по калюжі, щоб геометрія гальмівних дисків порушилася, або як кажуть – диск «повело».

Гальмівні диски AND виготовляються з найякісніших матеріалів, завдяки чому температурний діапазон дуже широкий, на рівні самих титулованих світових виробників у сфері виробництва компонентів гальмівних систем. Гальмівні диски AND представлені широкою лінійкою і покривають практично весь модельний ряд автомобілів сім'ї VAG. Диски AND вже отримали позитивні відгуки й хороші оцінки наших постійних клієнтів, які рекомендуються для встановлення на СТО і приватними покупцями. Спробуйте і Ви запчастини для гальмівної системи ТМ «AND». Ми пропонуємо повний спектр в цій категорії - гальмівні супорти, колодки і диски.





Запчастина ХарактеристикиАвто Наявність Ціна (грн)
3E615020
AND
Передний тормозной диск 8E0615301Q
Код запчастини 3E615020 Назва Передний тормозной дис .. Передний тормозной диск 8E0615301Q Бренд AND 288 / 25 мм Passat B5 / Superb / Audi A4 B5 / Audi A6 C5 Наявність Під замовлення Ціна Ціна оновлюється
3E615021
AND
Задний тормозной диск 6N0615601
Код запчастини 3E615021 Назва Задний тормозной диск .. Задний тормозной диск 6N0615601 Бренд AND 226 / 10 мм VW Golf2 - 3 / VW Passat B3-B4 / Vento Наявність Під замовлення Ціна Ціна оновлюється