Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Театральний сезон 2015/2016 відкрито!

18 листопада ми, в Компанії АвтоНова-Д, в черговий раз відвідали театр разом.
У передноворічній метушні, коли всі зайняті привітаннями та подарунками, ми вирішили відкласти статтю про театр, щоб вона не загубилася у величезному Новорічному потоці.
І сьогодні, ми представляємо на ваш суд наш черговий похід в театр. Може ця стаття комусь підніме настрій, а когось підштовхне піти і купити квитки, як це зробили ми!

 

«Дами, гусари та АвтоНова-Д»  18 листопада 2015

 

За сформованою традицією, якій вже без малого майже три роки, ми всі разом відкриваємо та закриваємо театральний сезон. І ось, з «невеликим» запізненням, театральний сезон 2015/2016 компанією АвтоНова-Д був відкритий.


18 листопада 2015 ми разом дивилися комедію «Дами і гусари» в Національному академічному драматичному театрі ім. І. Франка.


Величезний поток позитивних емоцій від переглянутої комедії, відмінна гра акторів, гарні костюми та декорації, хороша компанія, невеличкий фуршет і зустріч з артистами, і, звичайно, фоторепортаж - ось рецепт незабутніх емоцій! Навіть через кілька тижнів емоції переповнюють при спогаді, як ніби це було тільки вчора.


Остаточне рішення про похід в театр та організаційні моменти заходу у нас за традицією студентства - з сьогодні на завтра =) Збиралися з початку жовтня, все якось не складалося, і вже в листопаді вирішили - йдемо і терміново! Завдяки нашому незмінному театральному продвіженцю Олександру Хоменко за п'ять днів були куплені квитки. Для тих, хто не знає, практично всі квитки в театр ім. Івана Франка розкуповуються за кілька днів після початку продажів, задовго до дня спектаклю. Але нам в черговий раз «пощастило», і квитки в кількості 28 шт. були у нас в руках.

 

У попередній раз, 23 червня 2015 року, ми «вийшли за межі компанії» і запросили наших партнерів по бізнесу. Спроба виявилася вдалою, і ми вирішили йти цим шляхом і далі, але часу було мало, і квитків у достатній кількості купити не вдалося, тому ми не змогли розширити коло друзів настільки, наскільки хотілося б цього разу. Але, справедливості заради, треба сказати, що всі ті, хто був з нами в попередній раз, цього разу погоджувалися відвідати театр практично миттєво, як тільки розуміли зміст дзвінка, що особливо радує.


Іноді, щоб вирватися з сірих буднів, всім нам не вистачає якогось поштовху з боку. Я дуже радий, що ми часом дуже несподівано вносимо різноманітність, і не тільки в наше життя.

 

Середа 18 листопада 2015. Театр ім. Івана Франка.


На 18:30 вже практично всі зібралися, невеликий фуршет в кафе театру - наша незмінна традиція. Невелика кількість коньяку і легкі закуски сприяють швидкому розслабленню і повністю відключають від проблем минулого дня.

 

Починаємо, в даному випадку синонім - наливаємо =) У светрі праворуч - Олександр Хоменко.

 


«- Що, починати мені?..



…Тоді за театр, за мистецтво без дублів!» 




Дівчата повеселішали


 

Наш ведучий логіст Ігор Денісевич з дружиною Світланою цього дня святкували 20 років разом!


Ми з задоволенням привітали їх з цією датою та взяли слово, через наступні 20 років також святкувати разом.  



Час іти в зал, чутно другий дзвінок!



Вже у відмінному настрої особистий склад та гості розмістились у залі «згідно придбаних білетів». 



«Дами і гусари»


Комедія «Дами і гусари» була написана в 1825 році польським комедіографом, мемуаристом і поетом Олександром Фредо. З часу першої постановки спектакль не перестає користуватися успіхом серед глядачів. (Ми з задоволенням підтверджуємо цей факт!)


Дія водевілю «Дами і гусари» відбувається у маєтку майора. Тут зібралися його друзі-гусари, переконані холостяки, і сестри майора, які будь-що-будь хочуть одружити його на племінниці. У самої ж племінниці інший об'єкт обожнювання - поручик Едмунд. Тому у дам виникає новий план ...


Чем же закончатся женские интриги и по-гусарски?

В головних ролях:

Майор – Лесь Задніпровський
Ротмістр – Василь Мазур
Едмунд (поручик) – Дмитро Чернов
Капелан – Тарас Жирко
Пані Оргонова – Людмила Смородіна
Пані Диндальська – Інна Капінос
Панна Анеля – Анастасія Добриніна
Панна Зося – Анжеліка Савченко
Юзя – Наталія Ненужна
Зузя – Леся Липчук
Фрузя – Наталія Ярошенко
Рембо – Олексій Паламаренко
Гжегож – Анатолій Гнатюк
Кордеш – Володимир Збаразський

Починається п’єса: пробудження після вечірки в домі полковника, який у відпустці. Напередодні з хлопцями «нарізались» та ранок важкий.  



Важке воно стає, коли вони отримують телеграму про швидкий візит гостей – жінок, і явно не обрадувані цьому.  

 

 

Вони сподіваються, що екіпаж, який рухається по дорозі, проїде повз! 


 

Але не цього разу, дами приїхали. Мама племінниці одразу починає «підгортати» хазяїна будинку. Що, мов, давно не були в гостях, скучили…  



Дівчата займають свої кімнати в садибі та починають «розставляти сітки» по садибі, повної  неодружених чоловіків.

 


Як це зазвичай буває, мама, маючи гарненьку дочку, хоче видати її заміж за забезпеченого чоловіка, щоб вирішити свої проблеми (фінансові). Тема (як на мене) не нова і добре розкрита в «Титаніку» Розою. Героїню, яку зіграла Кейт Уінслет, також хотіли одружити з промисловцем, якого вона не кохала! Тож, на майбутнє мамам, треба придумати що-небудь свіжіше.



Салют на честь дам трохи не вийшов, пороху насипали забагато.



Інші дами часу не втрачають і також хочуть кого-небудь «захомутати» 




Друг та соратник хазяїна садиби також починає здавати позиції під солодкими жіночими розповідями


 

Після невдалого салюту, покоївки слухають військові небилиці від Гжегожа (А. Гнатюка). Можливо одна з трьох клюне?




А Зося, яку матір хоче видати за полковника, закохана в поручика Едмонда. (Гарно ніжки прибрані =) )



Благо до чоловіків приходить прозріння, вони в останній момент вириваються з розставлених по садибі «сіток» і залишаються холостяками, а Едмунд пропонує руку Зосі.

 

На радощах полковник дарує свій маєток Едмунду, що дуже радує маму Зосі, так як і її фінансова задача вирішена.

 



Закінчується все дуже гарним балом. 





Чудова гра акторів, костюми, відмінний настрій та тривалі аплодисменти… 



 

Так, був ще антракт! 



Після водевілю, будучи у відмінному настрої, як я не раз відзначав, хотілося затримати щасливі миті. Олександр Хоменко пообіцяв нам зустріч з артистами. Чекаючи, ми ділилися враженнями.

 

Чекати довелося не довго, до нас підійшли Анатолій Гнатюк та Олексій Паламаренко, вони виконували ролі Гжегожа і Рембо. У нас після фуршету залишалося трохи коньяку! Тост за артистами!

 

 

 

Незабутні хвилини спілкування з людьми мистецтва

 


І, звичайно, фото на згадку!

 

 

 

Як би того не хотілося, вечір підійшов до кінця. І скільки б не минуло часу, цей вечір буде згадуватися теплотою спілкування з артистами і один з одним. А могла бути звичайна середа 18-го листопада, яка б нічим не різнилася ані від попереднього дня, ані від наступного.


Давайте побільше розфарбуємо наших буднів і буднів людей поруч з нами, і світ стане світлішим і добрішим.


До наступної п'єси!

 

13.12.15

Богдан Дука