Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

«Великі комбінатори» і Закриття театрального сезону 2014/2015

«Великі комбінатори» і

Закриття театрального сезону 2014/2015

 

За традицією, якій вже більше двох років, ми компанією регулярно ходимо в театр. До театру долучилися практично всі: співробітники складу, водії, відділ продажів, відділ ІТ, логістики та бухгалтерія.
 

Цього разу ми вирішили внести зміни та вийти за рамки компанії - запросити наших партнерів. Проба була перша, можна сказати боязка. Одна справа зі співробітниками, з якими спілкуєшся кожен день, інше - з людьми, з якими пов'язують ділові відносини. Так чи інакше, рішення було прийнято. Накидали список і почали запрошувати. І тут ми, які вже звикли до театру як до звичного явища, зіткнулися з тим, що для багатьох похід у театр - явище, що виходить за ряд звичайних. Часто чули у відповідь: «вже є плани на вечір», «не люблю театр», «колись сходимо» і т.д. Зрозуміло, що не всі готові йти в театр із співробітниками іншої компанії, і це для більшості абсолютно новий крок у житті. Звичайно ж, знайшлися ті, хто прийняв запрошення і склав компанію компанії АвтоНова-Д.
 

23 червня 2015 р.                     

театр ім. Івана Франка

 

«Великі комбінатори» (прем'єра)
 

Постановка «Великі комбінатори» - це власний погляд режисера-постановника театру Дмитра Чирипюка на безсмертний твір Ільфа і Петрова «12 стільців».
 

У багатьох людей вже склався стереотип Остапа Бендера та Кіси Ворбянінова завдяки кільком екранізаціями в радянський період, і це зумовлює очікування - як саме може виглядати Бендер та інші головні герої. Одже, що можна показати за дві години відведених на постановку в театрі, при тому, що твір великий і досить насичений? З таким почуттям і очікуваннями нового ми прибули в театр до 18:30. Наші гості так само були вже біля входу.
 

Будь-який твір (будь-то роман, п'єса чи просто розповідь) складається з:

- Прологу;

- Безпосередньо самого твору:

- Епілогу.
 

Наше відвідування театру ми здійснюємо за таким самим алгоритмом!
 

Пролог
 

У буфеті, на третьому поверсі театру ім. Івана Франка, завдяки куратору всіх без винятку наших походів в театр Олександру Хоменко, був накритий невеликий фуршет.
 



Кінець робочого дня, голод і втома були компенсовані бутербродами та келихом шампанського або коньячку!
 



Черговий раз нами навмисне була використана чудова властивість алкоголю - зближувати людей (на мій погляд, єдина позитивна властивість, і те, в невеликих дозах).
 



 Після другого тосту - «за мистецтво» - були роздані квитки.
 



Після другого дзвінка ми спустилися в зал, де було зроблено кілька фотографій, щоб передати результати підготовки і настрій перед прем'єрою.
 

 

П'єса
 

«Великі комбінатори» - п'єса Д. Чирипюка і В. Юдова за мотивами роману «12 стільців» І. Ільфа і В. Петрова

 

У цей день був третій показ постановки «Великі комбінатори» в театрі ім. Івана Франка.

З'явилось кілька здивованих поглядів: «Як прем'єра, якщо це втретє?»

За якимсь театральному правилом, як роз'яснив Олександр Хоменко, постановка, яка вийшла в конкретний театральний сезон, до кінця сезону називається прем'єрою.


У головних ролях:
 

Остап Бендер - Анатолій Гнатюк

Кіса Воробянінов- Анатолій Задніпровський

Режисер-постановник - Д Чирипюк.

 

Фотографувати в театрі заборонено, Canon відправився до чохла, а ось телефон ...
 

Бендер та Воробянінов,  знайомство
 

Бендер і Грицацуєва
 



Наприкінці бурхливі овації - правило в театрі ім. Франка.
 



І кілька фото на Canon, в смугастій футболці зліва режисер-постановник Д. Чирипюк
 

 

Епілог
 

Після вистави ми, як правило, ділимося враженнями, і цей раз не був винятком. Зібравшись у парку біля театру в цей теплий літній вечір, ми обговорювали постановку, і трошки ...
 



Був відмінний настрій, і, в самий розпал дискусії про складність постановки «Дванадцяти стільців», до нас підійшов виконавець головної ролі Остапа Бендера! Після довгих оплесків, звичайно ж, фото на пам'ять! Дівчатка обступили артиста.
 



Ми подякували Анатолію Гнатюку за виступ і «відпустили».

Лавочка в парку поряд привернула увагу
 



У театру ім. Франка не так давно з'явився пам'ятник його засновнику; зізнаюся, для мене було новиною, що саме Гнат Юра і був засновником улюбленого театру.
 



Зізнаюся, бувають моменти, коли віддав би багато чого, щоб вони не закінчувалися. Цей вечір був саме таким ...
 

Я і компанія АвтоНовависловлюємо подяку Олександру Хоменко за організацію нашого заходу. А також дякуємо нашим гостям і партнерам за те, що розділили ці позитивні емоції з нами.
 

В той вечір було вирішено, що настане день, коли АвтоНовазніме повний зал театру ім. Івана Франка і запросить туди своїх друзів!

 

25.06.2015                                                  

Богдан Дука.

 
 
Коментарі
Михайло Семчук 21:37 07/07/2015
Дуже добре, коли колектив збирається для культурного проведення часу. А якщо в таких заходах приймають участь ще й партнери - це дійсно "вихід за рамки". В самому найкращому розумінні цієї фрази. Дякую за запрошення, я чудово провів вечір того дня!
Дука Богдан Петрович 10:41 03/07/2015
Стараемся :)
МИГОРЯН АЛЕКСАНДР ДМИТРИЕВИЧ 21:16 02/07/2015
Искусство это прекрасное дополнение к удачному бизнесу. Новые творческие идеи рождаются как раз в такие моменты когда человек расслаблен и пребывает в состоянии счастья. Удачного развития Вашим проектам и ждемс новых интересных очерков. Интересно как там восстановление Вашего VW T2 ?
Дука Богдан Петрович 10:40 03/07/2015
Александр, спасибо, такие у нас традиции. По поводу автобуса, уже покрашен наполовину собран, даже уже ездит сам. Сейчас на него шьют салон.Очень надеюсь еще в этом сезоне покататься.
Руслан 18:40 02/07/2015
МОЛОДЦЫ!!!!!))