Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Презентація запасних частин підвіски AND

 

Світ розвивається і рухається вперед! Сучасна автомобільна індустрія пропонує величезну кількість товарів на різноманітний "смак і колір", ми, в компанії АвтоНова-Д, постійно відслідковуємо новинки і ексклюзивні пропозиції - це запорука нашого успіху і бажання надавати нашим клієнтам найкращі товари, найкращі ціни і найкращі умови!


Сьогодні хочемо представити Вам нашого нового постачальника – AYD (Aydınlar Yedek Parça San.). Це турецька компанія, яка виробляє більше 8,5 тис найменувань продукції на 47 марок автомобілів і експортується більше ніж в 60 країн світу.


Чи часто ви опиняєтесь перед вибором «Якість» чи «Ціна» ? Далеко не кожен може дозволити собі обслуговування автомобіля на високому і бажаному рівні. Оригінальні запчастини мають бездоганну репутацію, як і ціну, а пропоновані аналоги часто поступаються якістю і надійністю. 
 

Ми, компанія AND, ексклюзивний партнер AYD (Aydınlar Yedek Parça San.), пропонуємо рішення даної проблеми - запчастини торгової марки APPLUS. Запчастини підвіски мають перевірену нами якість і надійність за абсолютно прийнятною ціною. Ми настільки впевнені в якості нашого продукту, що пропонуємо гарантію протягом року без обмеження пробігу.

 

Детальніше дивіться в презентаційному відео компанії: 

 

 



Коментарі
МИГОРЯН АЛЕКСАНДР ДМИТРИЕВИЧ 08:08 07/04/2016
Добрый день. Уже несколько лет покупаю у Вас запчасти. Доволен. Хотел задать вопрос. Как правильно провести подбор по производителю АНД. Вот в частности сегодня интересовался шаровыми на Октавию Тур. Аналогов по АНД не нашел.
Сушко Юрий Павлович 21:17 08/07/2015
МОЛОДЦЫ БРАВО проверил шаровую на фольц т-4 . клиент доволен .
VWentertainment 22:07 20/06/2015
Что с галстуком у директора?