Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Nissens Ukraine нові партнери AutoNova-D

 

Між компаніями Nissens Ukraine - AutoNova-D підписаний контракт про співпрацю!
 

Описание: C:\Users\Shalena\Desktop\Hands-Shaking-Image-960x645-960x360.jpg

«Мрії стають реальністю,

коли думки перетворюються в дії»

(Дмитро Андрійович Антонов)


Головний девіз компанії АвтоНова-Д - «Всі запчастини для автомобілів Volkswagen Group в одному місці». Професійна допомога власникам автомобілів і спеціалізованим СТО у вирішенні питань, пов'язаних з підбором і покупкою всього необхідного асортименту запчастин для автомобілів Volkswagen, Audi, Skoda, Seat в ОДНОМУ МІСЦІ! Сьогодні без перебільшення можна сказати, що склад АвтоНова-Д - це найбільший склад запасних частин для автомобілів сім'ї Volkswagen з асортименту оригінальних і Aftermarket запчастин в Україні. Але ринок не дозволяє зупинятись на досягнутих результатах, і контракт з «Ніссенс-Україна» (дочірня компанія Nissens Kolerfabrik A / S) - це наш наступний крок, який дозволить нам розширити асортимент пропонованих запасних частин у сфері радіаторів, конденсорів, теплообмінників та інших деталей систем охолодження та кондиціонування автомобіля.

 

Кілька слів про компанію Nissens:

Описание: C:\Users\Shalena\Desktop\logo.gifNissens Kolerfabrik A / S заснована в Данії в 1921 році м Юліусом Ніссеном і є одним з найбільших в Європі виробників радіаторів. Протягом багатьох років Nissens орієнтується на розробку і виробництво продукції повністю відповідає якості оригінальних запчастин.
 

Сьогодні Nissens є постачальником оригінальної продукції для таких всесвітньо відомих компаній, як SAAB, Lamborghini, Caterpillar, Massey Ferguson, Still, Dynapac, Deutz, Ingersoll Rand, Compair Group і Van Hool ..


В асортименті Nissens більше 7 тис. Радіаторів, що становить близько 95% усіх вироблених і тих, що виробляються, автомобілів по всьому світу (звичайно без урахування автомобілів, вироблених ще на пострадянському просторі). Система виробництва відповідає стандартам ISO 9001 та QS 9000.  Нагадаємо що в асортименті компанії:


Описание: http://nissens.com.ua/photo_mess/16.jpg1. Охолодження двигуна:                    

- радіатори

- інтеркулери

- масляні радіатори

- вентилятори

2. Клімат-контроль:

- кондиціонери

- випарники

- опалювачі

- осушувачі

 

 









Продукція Ніссенс буде доступна:

- Зі складів АвтоНова-Д, ми завжди формуємо склад згідно своїх потреб;

- С центрального складу «Ніссенс-Україна», який знаходиться в Києві;

- Під замовлення з Данії, протягом 14-21 дня.

 

Оскільки асортимент компанії Ніссенс є новинкою в нашій компанії, тому ми протягом перших двох місяців будемо пропонувати його за акційними, привабливими цінами.
 

Умови гарантії, як і на решту асортименту нашої компанії, - 1 рік без обмеження пробігу.
 

Певна,  що Ви скористаєтеся нашою новою пропозицією.

 

 

З повагою,

Менеджер з логістики

Нестеренко Ганна

04.06.2015

 

  
Коментарі