Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Відмінної дороги на якісній підвісці!

Відмінної дороги на якісній підвісці!


 

У деяких країнах, кажуть: «Є дві біди - дурні і дороги». В Україні одна - дороги. Їзда по деяких вулицях нагадує пересування по мінному полю, коли тільки вмілі дії водія і швидка реакція допомагають уникнути попадання в чергову яму. Але навіть найдосвідченіші й акуратні водії, які володіють всіма секретами пересування по розбитій дорозі, все-одно регулярно стикаються з ремонтом підвіски.



Вимоги до підвіски для сучасного автомобіля
є надзвичайно високими. Це, в першу чергу, надійність і довговічність в експлуатації. Також сюди можна віднести високу плавність ходу, легкість, забезпечення стійкості і керованості автомобіля, безпеку руху при високих швидкостях. На підставі всього перерахованого вище можна зробити висновок: вибір деталей підвіски - справа серйозна. Безумовно, краще рішення - це оригінальні деталі від заводу-виробника, але, найчастіше, ціна на оригінальну запчастину «не по кишені». Хорошою альтернативою є,  наприклад, запчастини підвіски Lemforder, TRW, але вони також коштують досить дорого. 

Створюючи нашу торгову марку, ми ставили перед собою завдання - запропонувати хороші, якісні запчастини з гарантією за доступною ціною. Пошук такого постачальника ми вели досить давно, дуже непросто знайти хорошого постачальника, щоб з упевненістю продавати його продукцію під власним ім'ям. І сьогодні ми з гордістю представляємо Вам нашого нового постачальника-компанію AYD! AYD (Aydınlar Yedek Parça San. Ve Tic. A.Ş.) - це відома турецька компанія-виробник деталей підвіски, яка розташована в місті Конья. Це найсучасніше за технічним оснащенням і найпродуктивніше за обсягом випущеної продукції підприємство в галузі.

Починаючи з 1975 року, компанія AYD послідовно реалізує стратегію технологічної переваги в поєднанні з сучасними технологіями просування своїх товарів і професійною кадровою політикою. Завдяки сучасним клієнтським сервісам, широкій пропозиції, високій якості, в поєднанні з об'єктивною ціною, компанії вдалося в короткі терміни організувати продаж своїх деталей на вторинному ринку запасних  частин (Aftermarket) під торговою маркою APPLUS більш ніж в 60 країнах світу. У виробничій програмі компанії деталі підвіски для легкових автомобілів (7500 найменувань) та комерційного транспорту (2500 найменувань): кермові тяги, наконечники, шарові опори, осьові шарніри, важелі підвіски, сайлентблоки і втулки, стійки стабілізатора.

Вся продукція сертифікована за міжнародним стандартом ISO 16949. Цей стандарт був підготовлений Міжнародною робочою автомобільною групою IATF і Японською асоціацією автомобілебудівників JAMA за підтримки технічного комітету TC 176 ISO. Стандарт описує вимоги до систем менеджменту якості підприємств, що займаються проектуванням, розробкою, виробництвом, встановленням та обслуговуванням продукції автомобільної промисловості. Наявність такого сертифіката є обов'язковим для компаній, що виготовляють оригінальні деталі.

У вересні на виставці у Франкфурті нашою компанією був підписаний контракт з компанією AYD, і, наприкінці  грудня 2014, ми отримали першу партію запчастин. Продажі стартували в середині січня 2015 під брендом AND. З моменту початку продажів пройшло не так багато часу, але, як результат, ми маємо досить велику кількість проданих запчастин і лише позитивні відгуки наших перших покупців. Це вселяє в нас  оптимізм і впевненість у прийнятті правильного рішення. Це дійсно хороші деталі, які приємно взяти в руки і з упевненістю встановити на автомобіль. Деякі запасні частини на сьогодні не мають аналогів в Aftermarket. Наприклад, кульові опори окремо від важеля для Crafter і Amarok (в оригінальній деталі кульова опора йде в зборі з важелем). І ціна (що дуже важливо в умовах нашого ринку) і купівельна спроможність дуже і дуже привабливі.

Деталі підвіски AYD, ми плануємо продавати під двома торговими марками:

- "APPlus" (торгова марка компанії AYD) і

- «AND» (бренд компанії АвтоНова-Д).

У висновку хочеться побажати хороших доріг, цікавих поїздок і вірної служби Вашого автомобіля.

 

Відпускаю  зчеплення, натискаю газ.

З насолодою їду, матом гну на раз ...

Відірвати б руки, ноги і мужицький інструмент,

Тому, хто збудував  дороги, що розсипались в момент ....

 

Менеджер з логістики
    Ден
ісевич Ігор                                                                             17.02.2015

 

Коментарі
Сегей 11:33 21/10/2015
Можно у вас заказать запчасть из каталога AYD на Мерседес? е мыл uspex385?gmail.com
Юр Андрей 15:39 10/04/2015
Доброго дня. Скиньте каталог для подбора необходимой запчасти
Игорь 10:34 16/06/2015
Андрей, можно Ваш адрес электронной почты?
Денисевич Ігор Брониславович 16:58 04/03/2015
Александр Дмитриевич, я сбросил на Вашу почту всю информацию касательно подвески, буду рад сотрудничеству.
МИГОРЯН АЛЕКСАНДР ДМИТРИЕВИЧ 13:41 04/03/2015
Еще вопрос можно, а каталог их как посмотреть для подбора необходимой запчасти?
Наумов Вадим Ігорович 13:30 02/03/2015
Спасибо, Александр Дмитриевич! Очень приятно, когда огромные приложенные усилия находят отображение в хорошем отзыве. Ради этого и стоит работать!
МИГОРЯН АЛЕКСАНДР ДМИТРИЕВИЧ 19:40 27/02/2015
Всегда приятно работать с Вашей компанией. Качество запчастей и уровень цен приятно удивляет, а последние новости о сотрудничестве просто радуют. Так держать.
Денисевич Игорь 20:27 18/02/2015
Спасибо за поддержку и пожелание. Такие отзывы вдохновляют двигаться дальше.
Гринчук Дмитрий Михайлович ФОП 09:44 18/02/2015
Очень быстрые темпы развития Вашей компании, я удивлён) Удачи и развития.