Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Історія компанії / Історія компанії. Частина четверта...

Історія компанії АвтоНова-Д. Частина 4. 2015 рік

 

Січень 2015. 16 січня, після Новорічних свят, практично ще «під ялинку», відбулася одна з головних подій початку 2015 року — це презентація власної торгової марки «AND». Вже через деякий час, запчастини AND у багатьох наших клієнтів будуть асоціюватися в першу чергу з надійністю, за дуже демократичними цінами, дешевше ніж в іменитих конкурентів. Але це було тільки початок шляху…

17 січня компанія «Автонова-Д» відзначила свій Третій Рік Народження! Цього року до святкування нашого дня народження ми запрошували приєднатися наших дорогих клієнтів. В цей день ми не тільки приймали подарунки, а й відповідали взаємністю. Деяким клієнтам пощастило відправитися на курорт «Буковель» нашим коштом, в рамках конкурсу «Казкові подарунки до Дня Народження!"

 

 

Це стало вже доброю традицією, на свято Хрещення зануритися всім дружним колективом в холодній ополонці. Як завжди – море позитиву і гарячого чаю!

 

 

22 січня. Компанія «Автонова-Д» офіційно представила продукцію компанії Freccia. Це один з найбільших у світі виробників деталей для двигуна: клапани, штовхачі клапанів розподільні вали для легкових автомобілів, вантажівок, сільськогосподарських машин і мотоциклів лідируючих марок.

 

 

Лютий 2015. Ми Українці – ми сильні та єдині. На початку лютого ми запустили україномовну версію сайту. Скажемо відверто, Це було не легко технічно, але це завдання було дуже важливим для нас, тому все вийшло.

 

 

Ми почали продавати деталі підвіски й рульового управління виробництва компанії AYD під торговою маркою "APPlus". APPLUS поставляється більш ніж у 60 країн світу. У виробничій програмі компанії деталі підвіски для легкових автомобілів (7500 найменувань) і комерційного транспорту (2500 найменувань): кермові тяги, наконечники, кульові опори, осьові шарніри, важелі підвіски, сайлентблоки та втулки, стійки стабілізатора.

 

 

Березень 2015. З березня 2015 року Автонова-Д грає у футбол! Як виявилося, в рядах компанії працюють великі поціновувачі футболу. Причому, не тільки вболівальниками себе бачать хлопці, а ще й непогано грають в гру мільйонів. Саме з цього часу і почалася ще одна історія, коли співробітники компанії зі звичайних вечірніх футбольних "міжусобиць" переросли в учасників цілком серйозної, аматорської ліги «Belanov Football League». Але це було трохи пізніше…

 

 

Травень 2015. «АвтоНова-Д» не може стояти осторонь і залишатися абсолютно байдужою в процесах збереження природи нашої планети. Саме тому ми почали використовувати упаковку запчастин AND, виготовлених з екологічно чистого картону, з можливістю подальшого перероблювання. Крім цього, ми експериментуємо з доставкою по Києву велокур'єрами й успішно впровадили друк видаткових накладних на папері формату А5.

 

 

Усі на картинги! Колектив компанії одного разу зібрався, і вирішив позмагатися у вміннях їздити на маленьких спортивних машинках — картах. Теплий весняний місяць травень — відмінний час для цього заходу. В результаті, у всіх море позитиву, а медалі та нагороди дісталися переможцям!

 

 

Червень 2015. Між компаніями "Nissens Ukraine" і "АвтоНова-Д" підписано контракт про співпрацю! З цього моменту ми стали офіційними представниками данської компанії Nissens в Україні. Сьогодні Nissens є постачальником оригінальної продукції для таких всесвітньо відомих компаній, як: SAAB, Lamborghini, Caterpillar, Deutz, Ingersoll Rand, Compair Group, Van Hool і багатьох інший. В асортименті Nissens більше 7 тис. радіаторів і супутніх деталей до них.

За традицією, якій вже понад два роки, ми компанією регулярно ходимо в.…. ні, не в баню — до театру! До цього долучилися практично всі: співробітники складу, водії, відділ продажів, відділ ІТ, логістика та бухгалтерія.

 

Асортимент запчастин AND все зростає і поповнюється новими, а часто, навіть унікальними позиціями. Ось, через всього лише кілька місяців з моменту запуску бренду, AND вже пропонують високоякісні запчастини для ходової й рульового управління. Крім цього, у нас 34 ексклюзивних паливних насоси.

AND – дає своїм покупцям більше!

 

 

Жовтень 2015. Вітаємо з днем народження нашого колегу - Volkswagen Т2. Йому вже 43 роки, але виглядає він все ще як хлопчик! Захоплюючу історію відновлення цього автомобіля можна почитати тут…

 

 

Грудень 2015. Відбулася Перша дилерська конференція компанії Автонова-Д. На той момент нам було всього три роки, а ми вже були представлені не тільки в Києві, а і в інших регіонах нашої країни. У цьому заході брали участь представники філій з Вінниці, Дніпропетровська, Запоріжжя, Миколаєва, Львова та Тернополя.

Далі буде....