Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Місія компанії

АвтоНова-Д. Рух починається тут

Місія компанії — зробити вибір та придбання автотоварів зручними, швидкими, простими та доступними з будь-якої точки світу.

 

В АвтоНова-Д ми дотримуємося основних цінностей компанії. Які не тільки кажуть про нас хто ми, але і служать нам орієнтирами. Ці орієнтири допомагають нам стати компанією,

якою ми хочемо бути. Ми живемо цими орієнтирами кожного дня.

 

Наші цінності

Найкращий показник нашої роботи – це задоволені клієнти. Ми зробимо все і навіть більше, щоб наші клієнти та партнери були задоволені співпрацею з нами.

В асортименті компанії лише найякісніші товари. В асортименті компанії понад 1 000 000 позицій. Це відомі світові бренди та бренди, з якими споживач познайомився завдяки нашій компанії.

 

 

Ми розуміємо, що час — це найдорожче, тому докладаємо максимум зусиль для оптимізації процесу пошуку та підбору автотоварів, економлячи ваш час на здійснення правильного вибору.

 

Ми завжди радо підтримуємо колег, партнерів та друзів. Ми поважаємо та довіряємо кожному нашому партнеру, клієнту та співробітнику без винятку.

 

Ми намагаємося зібрати у своїй команді однодумців, тих, хто розділить з нами наші цінності. Ми дуже пишаємося кожним співробітником і дуже пишаємося, що він обрав нашу компанію і наші цінності.

 

 

Розвиток та інновації – це про нас. Ми «крокуємо в ногу з часом», проводимо моніторинг не тільки ринку автотоварів, але й оточуючого нас середовища, шануємо пізнання нового та втілення у життя креативних та цікавих ідей.

 

Ми вже відмовились від друку документів, та використовуємо лише біопакувальну тару (від звичайних пакетів до пакування запчастин).

 

Пошук та впровадження в бізнес-процеси компанії найсучасніших технологій з найрізноманітніших напрямків бізнесу надають нам можливість зробити нашу роботу з партнерами плідною та успішною.