Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

АвтоНова-Д грає у футбол!

Автонова-Д грає у футбол!

 

Так, Вам не здалося! Ми можемо не тільки протирати свої штани на офісних стільцях, а і збивати коліна, рвати кеди та заштовхувати шкіряну кулю в рамку воріт суперника.
 

Інколи проста розмова  переростає  в якусь конкретну дію,  і нас це не оминуло.  Закинувши слівце  під час святкування  дня народження компанії про те, як було б круто зіграти в футбол, Вадим Лясковський навіть не здогадувався, що це може перерости у більш-менш регулярне відвідування спортивного майданчика.  Перша «проба пера» відбулась 06.02 з командою Автодума. Настрій був позитивний, але впевненості не було взагалі. Після матчу більшість зробила висновки, що спортсмени з них м’яко кажучи ніякі і ситуацію потрібно негайно виправляти. Внаслідок цього був призначений матч-реванш на 20.02.

Наступив період підготовки, в який було закуплено нове взуття (попереднє було нещадно пошматоване, або і зовсім знищене нестримним натиском переможного духу) та були застосовані секретні методи тренувань, які включали ранкові та вечірні пробіжки.
 

20.02.  Стадіон Спартак.

Команди учасники: Автонова-Д – збірна Автодума та ВіпКар

Склад команди Автонова-Д (зліва на право див. загальне фото):
1. Бондаренко Богдан
2. Баранівський Ян
3. Чередніченко Тимофій
4. Наумов Вадим
5. Захарія Денис
6. Максимюк Руслан
7. Лясковський Вадим (Капітан команди)
8. Ткаченко Анатолій
 

Окремо хочеться згадати наших вірних «Ультрас», які на на попередній матч прибули в багажному відділі бойового автомобіля VW T5.

На цей раз було повне обмундирування  і абсолютна підготовка: кричалки – присутні, дудки і хлопавки – на місці, гарний настрій – на лице, і головне -взяли фотоапарат (попередній раз нас саботували діставши флеш-карту і залишили без памяті).



Склад "Ультрас" Автонова-Д:
1. Олексій Міхно
2. Солом
яний Юрій
3. Крістін
а Торопцева (Фотграфує в даний момент)
 

Восьма година, команди на полі, свисток… і вся впевненість в перемозі розсіялась як і м’яч в воротах нашого голкіпера. Суперники вели в рахунку першу половину тайму. Тільки силами завзятих гравців Вадима і Дениса моральний дух було відновлено і мотивовано на взяття воріт суперника стільки разів, скільки нам дозволить наше здоров’я. Велику роль на фізичному стані гравців зіграв перший матч. Після добрячої кріпатури бігати було набагато легше, та й курці «відчувши» стан своїх легень, намагались менше вживати тютюнових виробів. Засобами морального і частково фізичного впливу, рахунок було зрівняно, а опісля і сама ініціатива була перейнята на наш бік.
 





"У футболі все ускладнюється присутністю суперника"

Жан-Поль Сартр
 

 

 







Тренерські інструкції в якому напрямку бити мяч
 


Другий тайм пройшов під девізом: "Ви нам заб’єте   скільки зможете, а ми вам – скільки захочемо".  Відчувалась певна перевага і бажання максимально якісно відпрацювати час що залишився. Команду суперників теж було не варто списувати з рахунків, особливо після двох «артилерійських» ударів, що закінчились трагічно для голкіпера (жоден охоронець воріт не постраждав)
 





"Правила футболу дуже прості, в основному, вони такі. Якщо це рухається, штовхай його, якщо воно не рухається - штовхай, поки не почне рухатися"
Філ Вуснем







 

 

Матч видався максимально позитивним, як зі сторони гравців,
 

так і з сторони вболівальників.
 

[

Підсумок матчу: Перемогла дружба! ... і команда АвтоНова-Д
 

Післямова:
 

Проведені матчі довели, що на полі, ми КОМАНДА  і можемо показати якісну (на аматорському рівні) гру. Тепер чекаємо на вас! Якщо набридло сидіти в офісі, чи є бажання підняти рівень свого здоров’я, - звертайтесь і ми складемо вам здорову конкуренцію на футбольному полі.

Хочу висловити величезну вдячність:
- за ідею, організацію та тренерські настанови - Вадиму Лясковському;
- за пересилення себе і прийняте  рішення вийти на футбольний майданчик – Бондаренко Богдану та Анатолію Ткаченко;
- за самовіддачу на полі – всім гравцям нашої команди;
- за неперевершену атмосферу – Неперевершеним «Ультрас»;
- єдиній дівчині – вболівальниці і по сумісництву фотографу – Крістіні Торопцевій; 
А також за спонсорську підтримку для молодої та амбіціозної команди – директору: Дуці Богдану Петровичу.

Окремо хочеться подякувати команді Автодума (поки що єдиному але постійному суперникові):
- за гідну гру та підтримку ініціативи здорового способу життя!
 

Щиро ваші – АвтоНова-Д

 


Менеджер інформаційних технологій

 

Максимюк Руслан                                                                                     02.03.2015

 

Коментарі
Джерман Моторз ТОВ 15:07 20/03/2015
Так держать!
WELHCIaKanlcpgQBgsH 08:50 12/05/2018
VEWki5 https://www.genericpharmacydrug.com
Тарас 10:42 14/03/2015
Чому Шефа не було на футболі??? Непорядок :))
Вячеслав 18:15 11/03/2015
Дуже приємно працювати з людьми і такі самі враження від гри у футбол ! Так тримати ! Руслану особиста подяка за цю статтю та професіональний підхід до справи. =)))
Максимюк Руслан 09:59 16/03/2015
Дуже приємно, що Вам сподобалось. Наступного разу будемо піднімати планку, як у грі, так і в тексті! Спасибі за позитивний коментар =)