Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Правила роботи

Нижченаведена інформація визначає ПРАВИЛА ТА УМОВИ використання Користувачем матеріалів і сервісів сайту www.autonovad.ua .

 

1. Основні поняття.

1.1. Сайт - сукупність електронних документів і файлів компанії ТОВ «АвтоНова-Д» в комп'ютерній мережі, об'єднаних під одним доменним ім'ям: www.autonovad.ua.

1.2. Користувач - фізична або юридична особа, яка зареєструвалася на сайті www.autonovad.ua , що володіє можливістю візуального ознайомлення з розміщеною на ресурсі інформацією. Фактом реєстрації вважається успішне заповнення реєстраційної форми на сайті www.autonovad.ua , внаслідок чого створюється обліковий запис в базі даних, і за Клієнтом закріплюються його логін і пароль доступу.

1.3. Адміністрація - керівник і співробітники компанії ТОВ «АвтоНова-Д», що мають доступ до адміністративних інтерфейсів.

 

2. Загальні умови.

2.1. Користувач зобов'язаний дотримуватися Правил з моменту його реєстрації і до моменту анулювання його облікового запису.

2.2. Адміністрація має право заблокувати обліковий запис Користувача внаслідок порушення ним цих Правил.

2.3. Адміністрація має право в односторонньому порядку змінити зміст Правил. Зміни набувають дії в момент їх розміщення на сайті.

 

3. Зобов'язання користувача

3.1. Фактом реєстрації на Сайті Користувач дає свою добровільну і однозначну згоду на автоматизовану обробку, збір, накопичення і використання, включення в бази даних, передачу (поширення), зміна, обмеження доступу або відмова в ньому, видалення (знищення) персональних даних, зазначених при реєстрації на Сайті, а також інших персональних даних, які стали відомі Адміністрації внаслідок реєстрації Користувача на Сайті, його ознайомлення зі змістом Сайту або вчинення ним інших дій, так чи інакше пов'язаних з Сайтом. Всі зазначені дії Адміністрація має право здійснювати без будь-якого додаткового, в т.ч. письмового, повідомлення якого узгодження з Користувачем.

3.2. Фактом реєстрації на Сайті Користувач підтверджує, що він був проінформований про цілі обробки його персональних даних, якими є:

- Здійснення будь-яких дій, пов'язаних з укладенням, зміною, припиненням договорів та інших угод;

- Надання третіми особами послуг для досягнення ТОВ «АвтоНовини-Д» цілей його діяльності та / або виконання укладених ним договорів;

- Реалізації та захисту прав та інтересів ТОВ «АвтоНовини-Д», виконання його зобов'язань.

- Здійснення Адміністрацією і ТОВ «АвтоНовини-Д» будь-яких інших дій, не заборонених законодавством України.

3.3. Користувач зобов'язується не вчиняти дій, які можуть розглядатися як порушують законодавство України, в тому числі у сфері інтелектуальної власності, авторських і суміжних прав, а також будь-яких інших дій, які призводять або можуть призвести до порушення нормальної роботи Сайту і сервісів Сайту.

3.4. Користувач попереджений про те, що Адміністрація Сайту не несе відповідальності за відвідування і використання ним зовнішніх ресурсів, посилання на які можуть міститися на сайті.

3.5. Коментарі та інші записи Користувача на Сайті не повинні суперечити законодавству України і загальноприйнятих норм моралі і моральності. Користувачі повинні дотримуватися поважну форму спілкування. Всім користувачам сайту забороняється:

- Ображати користувачів, що залишили свій коментар у будь-якій формі (заборонені прояви будь грубості, особистих образ і нецензурних висловів, погрози, у відношенні конкретних осіб);

- Писати рекламні тексти, повідомлення комерційного характеру і будь-який інший спам;

- Проявляти расову, національну та релігійну неприязнь, пропагувати тероризм, екстремізм, фашизм, наркотики та інші теми, несумісні із загальноприйнятими законами, нормами моралі і пристойності;

- Посилатися на інші ресурси мережі Інтернет;

- Публічно пред'являти претензії і обговорювати дії або бездіяльності Адміністратора. Користувач сайту, не згодний з дією Адміністратора, може висловити свою незгоду директору ТОВ «АвтоНовини-Д» по ПОШТОЮ. Рішення директора є остаточним і Необговорювані.

3.6. Фактом реєстрації на Сайті Користувач підтверджує, що ознайомлений з усіма пунктами цих Правил і безумовно приймає їх.

 

4. Інші умови

4.1. Всі можливі суперечки, які з цих Правил або пов'язані з ним, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України.

4.2. Фактом реєстрації на Сайті Користувач дає свою згоду на отримання від компанії ТОВ «Авто-Нова-Д» інформаційних e-mail повідомлень.

4.3. При цитуванні будь-яких матеріалів Сайту, включаючи охоронювані авторські твори, посилання на сайт обов'язкове.

4.4. Адміністрація не несе відповідальності за порушення Користувачем умов цих Правил та / або положень чинного законодавства України.