Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Универсальный каталог запчастей


Паливні насоси на автомобілі VAG: Skoda, Volkswagen, Audi, SEAT

Вихід з ладу Паливного насосу практично завжди непередбачуваний. Одного разу вранці, ви вставляєте ключ в замок запалювання, намагаєтеся запустити двигун, стартер крутить, а машина не заводиться. Потім ще спроба, ще і ще. Все – приїхали. Викликаємо таксі або йдемо на зупинку громадського транспорту. Кінець історії. Але не нашої.
Компанія Автонова-Д пропонує, просто колосальний, асортимент паливних насосів, бензонасосів на автомобілі Концерну VAG – Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT. Ми пропонуємо паливні насоси, як в зборі ( з колбою, датчиком рівня палива), так і окремо*, тільки електричну частину (власне сам насос).

Що стосується проблем з паливними насосами, то, як показує практика і статистика, все рано чи пізно виходить з ладу. Звичайно, багато залежить від експлуатації. І довговічність тієї чи іншої запчастини або сайту часто залежить від манери їзди, або розуміння принципу роботи.
Наприклад, постійна їзда на порожньому баку, та ще в жаркий час року найкращий спосіб «вбити» занурювальний паливний насос. Справа в тому, що бензин або паливо охолоджує насос, якій пристойно нагрівається під час роботи. Крім цього на дні бака збирається багато усякого бруду, якої з роками тільки більшає. Навряд чи, хтось регулярно, без показань, знімає паливний бак і чистить його від відкладень. Тому насос може легко втягнути бруд, при цьому забивається сітка грубого очищення, і пропадає тяга, що призводить до подальшого перегріву і виходу з ладу елементів паливної системи.

Як зрозуміти, що паливного насоса скоро кінець?
1. Пропадає «тяга», потужність автомобіля при наборі швидкості, особливо часто це проявляється в жарку пору року.
2. Гул, якого раніше ви не чули, де те з району заднього ряду сидінь.
3. Двигун «глохне», коли ви поїздили, не хоче запускатися, а через 10-15 хвилин, після повторного запуску, ви знову їдете, як ні в чому не бувало, але знову до певного часу (насос перегрівся, а через деякий час просто охолов).
4. І, як ми говорили на початку, мотор просто не запускається. При цьому, стартер справно працює, акумулятор в нормі.
Вибрати й купити паливний насос на Шкоду, Ауді, Фольксаген, СЕАТ можна в нашому Каталозі Інтернет магазину «AutoNova-D».
*в залежності від моделі, якщо такий варіант допустимий.





Запчастина АвтоДвигательOE Наявність Ціна (грн)
36919030
AND
Паливний насос
Код запчастини 36919030 Назва Паливний насос .. Паливний насос Бренд AND VW Caddy 1.9TDI / 2.0SDI / 2.0TDI 2K0919050A Наявність Ціна Від: 2404.20